El duc Francesc, definitivament fora de l’armari!

El duc Francesc de Baviera amb el seu novio, Thomas Greinwald / El duque Francisco de Baviera con su novio Thomas Greinwald
El duc Francesc de Baviera amb el seu novio, Thomas Greinwald (a la dreta) / El duque Francisco de Baviera con su novio Thomas Greinwald (a la derecha)

El duc Francesc de Baviera, membre de la casa reial dels Wittelsbach, va acceptar per fi sortir en una foto oficial amb el seu nòvio Thomas Greinwald. El Duc té 87 anys d’edat. Ho va ferr el juny passat.
Avui, dia 11 de novembre se celebra el Dia Internacional per sortir de l’armari.


L’aristòcrata alemany i la seva parella Thomas Greinwald van ser fotografiats pel holandes Erwin Olaf. El cap de la Casa Reial de Wittelsbach l’anomena “un moment disruptiu i històric per a les famílies reals de tot el món“.

Una enquesta

En una enquesta sobre persones LGBTI realitzada per l’Agència Europea per als Drets Fonamentals es preguntava a què edat s’havien adonat de la seva orientació sexual cap a persones de la mateixa sexe o de la seva identitat de gènere no normativa.

Encara que la majoria de persones diuen que va ser durant l’adolescència o els primer anys de joves, un 6% de les enquestes van respondre que se’n van adonar passats els 50 anys de la seva vida.

Si no hi ha una edat per descobrir la teva orientació sexual, tampoc hi ha una edat per sortir de l’armari. Avui pot ser un gran dia!

El duc Francesc de Baviera amb el seu novio, Thomas Greinwald / / El duque Francisco de Baviera con su novio Thomas Greinwald
El duc Francesc de Baviera amb el seu novio, Thomas Greinwald / El duque Francisco de Baviera con su novio Thomas Greinwald