Taller d’autodefensa i antiagressions per a persones LGBT

Karin Konkle és la monitora del taller d'autodefensa i antiagressions per a persones LGBTI
Karin Konkle és la monitora del taller d'autodefensa i antiagressions per a persones LGBTI

A Catalunya es van denunciar 84 agressions homòfobes l’any 2016, segons dades de l’Observatori contra l’homofòbia. Aquesta és només una petita part de les agressions verbals i físiques que pateixen les persones LGBT dia rere dia. Davant d’aquesta situació hi ha qui troba legítma l’autodefensa.

20 persones s’han apuntat al primer taller d’autodefensa i antiagressions per a persones LGBTI+, que organitza l’associació Encara en Acció.

La responsable del taller és la nord-americana Karin Konkle, monitora amb una llarga experiència fent cursos d’autodefensa per a dones i també pels col·lectius LGTBI.

Durant el curs, l’advocat Ricardo de la Rosa, especialista en temes LGBTI, explica als assistents  com s’ha de fer una denuncia i la classificació legal dels diversos tipus d’agressions.

Ple en la primera edició

El curs té una durada de cinc sessions. Aquesta primera edició se celebre cada dissabte del 14 d’octubre  al 11 de
novembre entre les 11 i les 15 hores a la Fundació Enllaç.

Encara en Acció assegura que properament se’n farà una segona edició aviat. Les places del curs ja estaven cobertes dues setmanes abans d’iniciar-se

En podeu saber alguna cosa més si accediu a la noticia que en va fer la Betevé, la televisió local de Barcelona,  el primer dia del taller.