Suport social

Assessora’t amb una treballadora social sobre els recursos públics d’atenció a les persones grans. Troba suport i companyia.

Icona serveisCom puc concertar una entrevista amb la treballadora social?

És molt fàcil. Truca’ns o envia’ns un correu electrònic. Programarem la trobada amb la treballadora social de la Fundació, Paula Rodríguez. Et pot assessorar si cerques recursos socials, i també et pot incloure en el grup de persones que visitem o acompanyem.  Parla-ho amb ella.

I no oblidis donar-nos la teva opinió de forma anònima una vegada resolt el tema de la teva consulta. Després de rebre el servei pots fer un donatiu voluntari.

Tel. 93 457 37 39
informacio@fundacioenllac.cat
Paula Rodríguez
Paula Rodríguez
Sóc treballadora social i et puc ajudar a cercar recursos socials si creus que ho necessites. Però també et podem oferir altres serveis. Hi ha un grup d'amigues i amics de la Fundació Enllaç que reben trucades del Pedro, un company, un cop per setmana per parlar de tot. També podem fer-te companyia a casa. Si tens programada alguna operació poden venir a veure't a l'hospital. Si vols que algú t'acompanyi al metge, podem venir amb tu. Si ets en una residència i t'agradaria rebre la nostra visita, diga'ns-ho. I encara altres coses. Pensa-hi. Hi pots comptar!