Acollida i acompanyament

Assessora’t amb a treballadora social de la Fundació Enllaç sobre els recursos públics i privats d’atenció a les persones grans. Troba suport i companyia.

Icona serveisCom puc concertar una entrevista amb la treballadora social?

És molt fàcil. Truca’ns o envia’ns un correu electrònic. Programarem la trobada amb la treballadora social de la Fundació, Paula Rodríguez. Et pot assessorar si cerques recursos socials, i també et pot incloure en el grup de persones que visitem o acompanyem.  Parla-ho amb ella.

I no oblidis donar-nos la teva opinió de forma anònima una vegada resolt el tema de la teva consulta. Després de rebre el servei pots fer un donatiu voluntari.

Tel. 93 457 37 39
informacio@fundacioenllac.cat
Paula Rodríguez
Paula Rodríguez
Sóc treballadora social i et puc ajudar a cercar recursos socials si creus que ho necessites. Però també et podem oferir altres serveis. Hi ha un grup d'amigues i amics de la Fundació Enllaç que reben trucades del Mario o d'altres companys de la Fundació un cop per setmana per parlar de tot. També podem fer-te companyia a casa, acompanyar-te a les visites mèdiques o a l'hospital si tens programada alguna operació. Si ets en una residència i t'agradaria rebre la nostra visita, diga'ns-ho. I encara altres coses. Pensa-hi. Hi pots comptar!