Què t’oferim?

Descobreix tot el que fem.

Troba suport, informació i recusosT’oferim serveis especialitats; cerca recursos sobre els diversos àmbits de la vida quotidiana; informa’t dels cursos de la Fundació per a professionals i les accions de sensibilització, apunta’t a una activitat.

Serveis

Vols contrastar una opinió? Necessites accedir a algun recurs social? No saps com fe-ho? Tens dubte? Cerca el suport professional d’especialistes en treball social, psicologia o temes legals.

Recursos per a persones grans LGBTI

Existeixen instruments que ens permeten decidir com volem viure. Consulta informacions i recursos sobre els diferents àmbits de la vida: temes legals, salut i benestar, habitatge, finances i patrimoni o cultura LGBTI.

Formació per a professionals i activitats de difusió i sensibilitzaació

Cerca cursos i recursos per a professionals d’empreses, serveis i equipaments per persones grans o en situació de dependència. Planifica una activitat o conferència sobre “Diversitat afectiva i sexual”, la realitat de les persones lGBTI d’edat avançada i la tasca de la Fundació Enllaç.

Activitats 

Durant tot l’any, pots participar en les activitats gratuïtes de la Fundació. També  pots assistir a conferències, jornades i altres esdeveniments, i fer-nos la teva proposta.