El Pride BCN 2020, enguany virtual!

Pride 2020 a BTV
Pride 2020 a BTV

Enguany, Barcelona celebra el Pride 2020 de forma virtual. La televisió local de Barcelona, betevé, i l’associació ACEGAL, organitzadora del Pride Barcelona, ofereixen una programació especial amb continguts de televisió i les plataformes digitals del Pride per celebrar l’Orgull 2020.

La programació va començar dilluns 22 de juny i continuara fins dissabte 27.

Debats temàtics

Del dilluns 22 al divendres 26, cada dia a les 19 h, podeu seguir a betevé un debat temàtic que condueix el periodista Jordi Chicletol,  responsable del programa Habitacio910. En cada debat hi participen representants de diferents entitats LGBTI.

Dilluns es tractarà d’esport i cultura. Dimarts, de families. Dimecres, salut. Dijous, els riscos de la vulnerabilitat. I divendres, sobre l’LGBTI-fòbia. (Veure notícia en aquest enllaç)

El Pride 2020

Els actes principals seran dissabte dia 27.  A les 21.15 h, betevé emetrà el documental ‘Un silenci’ (2019), de la realitzadora Maria Vladimirova Popova. El documental escolta persones marginades i silenciades per motius diferents.

A les 22 h, a la televisió i al web, hi haurà un programa especial de 3 hores amb entrevistes i actuacions. Hi participaran Bad Gyal, Agoney, Ricky Merino, Karina, entre d’altres. El conduiràn Jordi Chicletol i Sharonne.

Cinema LGBTI d’Àfrica

La celebració de l’Orgull 2020 continuarà fins a mitjans de juliol amb un cicle de cinema LGTBI africà que organitza l’Ajuntament i el Centre LGTBI de Barcelona. La pel·lícula inaugural s’emetrà per betevé! Es parla d’aquest treball com a cinema de la post-lliuta LGBTI.

+INFO?

En podeu trobar més informació en la notícia següent.

  • https://beteve.cat/
  • https://beteve.cat/agenda/pride-barcelona/
  • https://beteve.cat/cultura/pride-bcn-2020-beteve/