29è Memorial Internacional de la Sida

Cartell Memorial de la Sida 2022
Cartell Memorial de la Sida 2022

Un any més, Projecte dels NOMS commemora del Memorial Internacional de la Sida a Barcelona. Aquest 29è Memorial tindrà lloc el dissabte 21 de maig, a les 12 del migdia, al Memorial Permanent de la Sida a Barcelona, situat al Jardí d’Aclimatació de Montjuïc (Av. de l’Estadi s/n, entre l’Estadi Olímpic i les Piscines Picornell).

Continuar llegint “29è Memorial Internacional de la Sida”

Apropa Cultura. Una extraordinària iniciativa d’oci cultural assequible

Una iniciativa extraordinària a favor de l'oci cultural
Una iniciativa extraordinària a favor de l'oci cultural

Apropa Cultura organitza sortides per gaudir d’espectacles i activitats culturals a preus accessibles per a persones en risc d’exclusió social o amb discapacitat perquè puguin gaudir d’un oci cultural inclusiu.

L’entitat agrupa teatres, auditoris, festivals, espais singulars i museus de Catalunya i Balears que cedeixen localitats a un preu reduït perquè les persones ateses a entitats socials puguin gaudir d’un oci cultural inclusiu.

L’entitat agrupa teatres, auditoris, festivals, espais singulars i museus de Catalunya i Balears que cedeixen localitats a un preu reduït.

Col·laboració

La Fundació Enllaç i Apropa Cultura ja han tingut els primers contactes perquè les persones usuàries de la nostra entitat també ens beneficiem d’aquest projecte extraordinari.

Apropa Cultura també organitza activitats de desenvolupament  professional amb formacions artístiques.  A més de poder gaudir de les avantatges de les sortides culturals i de les nostres formacions, Apropa Cultura també altres projectes.