Parelles i filiació. Igualtat en teoria

L’advocat Ricardo de la Rosa posa de relleu les resistències a la igualtat de drets de les persones heterosexuals i les homosexuals pel que fa a la filiació.

De la Rosa acaba de publicar un estudi jurídic de referència sobre les parelles d’un mateix sexe i les qüestions legals referides als fills o filles. El llibre es diu “La filiación en las parejas homoparentales”. Continuar llegint “Parelles i filiació. Igualtat en teoria”

Participa de La Gran pantalla: cinema i persones grans.

El Festival de Cinema de les Persones Grans de Barcelona, La Gran pantalla, se celebre del 7 al 17 de juliol. És un festival internacional temàtic creat “per desmuntar u desmuntar els prejudicis i estereotips sobre les persones grans”, i “crear nous discursos sobre l’envelliment“.


T’explicarem com aconseguir “abonaments” gratuïts
per veure les pel·lícules!


El festival s’estrena amb el document Ask Dr. Ruth (Pregunta-ho a la Dra. Ruth). És la història de Ruth Westheimer. Va sobreviure a l’Holocaust i es va convertir en la terapeuta sexual més famosa dels Estats Units. A mesura que s’acosta el seu 90è aniversari, la doctora Ruth rememora el seu dolorós passat així com la seva trajectòria al capdavant de la revolució sexual. Continuar llegint “Participa de La Gran pantalla: cinema i persones grans.”

Pride 2020: Shoga, mirades LGBTI d’Àfrica

El dia de l’Orgull sol ser una jornada en que les entitats LGBTI aprofitem el focus dels mitjans per difondre les nostres aspiracions. Això no treu que també sigui un moment oportú per conèixer altres realitats. Continuar llegint “Pride 2020: Shoga, mirades LGBTI d’Àfrica”