Cohabitatge: les claus d’un projecte!

Ja ets gran i et trobes bé de salut, però t’amoïna pensar què pot passar d’aquí uns anys, com estaràs, si tindràs prop teu persones amb qui t’entenguis, comparteixis gustos, aficions i una manera de veure la vida.  Posats a imaginar, t’imagines trobar un grup de persones així, de confiança, i fer-vos una casa al vostre gust, amb espais privats i d’altres comuns, per viureu junts? Això és el que ha fet l’Enric Emo, un amic de la Fundació Enllaç. Iniciatives com aquesta fins i tot tenen un nom:  cohousing, en anglès. Es pot traduir com a cohabitatge. Continuar llegint “Cohabitatge: les claus d’un projecte!”

Una nova etapa a la Fundació Enllaç

Els tres presidents de la Fundació Enllaç. D'esquerra a dreta, Ricardo de la Rosa, Ignasi Pujades i Joan-Andreu Bajet. Tres moments de la història de l'entitat.
Els tres presidents de la Fundació Enllaç. D'esquerra a dreta, Ricardo de la Rosa, Ignasi Pujades i Joan-Andreu Bajet. Tres moments de la història de l'entitat.

L’advocat Ricardo de la Rosa és el nou president de la Fundació Enllaç i el doctor en Treball Social Josep Maria Mesquina, vice-president. Així ho va aprovar el patronat de la Fundació en la reunió extraordinària el juliol de 2021. La Fundació Enllaç inicia així una nova etapa. Continuar llegint “Una nova etapa a la Fundació Enllaç”

Prou! Ja n’hi ha prou! El dia 22 de juliol, digues tu també “Prou!”

La Plataforma d’Entitats LGTBI de Catalunya i Pride Barcelona -que representen més de quaranta entitats- han convocat una concentració per condemnar la violència LGTBI-fòbic. Serà  dijous 22 de juliol a Barcelona. Direm Prou! Continuar llegint “Prou! Ja n’hi ha prou! El dia 22 de juliol, digues tu també “Prou!””