Atenció en xarxa: un equip

Un equip de deu persones -voluntàries i voluntaris de la Fundació Enllaç,- estan trucant des de fa uns dies a amics i amigues, persones usuaris dels nostres serveis d’atenció i assessorament, i de les activitats que fem regularment a l’entitat.

Des de que es va declarar l’estat d’alarma pel qual es va decretar el confinament de totes aquelles persones que no facin tasques professionals en serveis essencials, la Fundació va posar en marxa un pla de seguiment dels usuaris i usuàries de més edat. Amb l’ampliació del confinament, la Fundació ha ampliat el programa. Continuar llegint “Atenció en xarxa: un equip”

Dies excepcionals. Dies de solidaritat

Campanya "No estàs sol/sola" davant la COVID19
Campanya "No estàs sol/sola" davant la COVID19

Aquests dies excepcionals, més que mai, la nostra missió cobra sentit. Ningú hauria de pensar o sentir que està sol o sola. Són dies de solidaritat, i serem al treu costat.

T’ajudarem si necessites suport per a les tasques diàries: buscar aliments i altres articles de primera necessitat, anar a la farmàcia, etc. O si vols uns minuts de conversa, simplement. Digues què necessites en aquests moments. Continuar llegint “Dies excepcionals. Dies de solidaritat”