El Parlament de Catalunya escolta l’opinió de la Fundació per millorar la vida de les persones grans LGBTI.

La Fundació Enllaç participa en la Comissió del Parlament de Catalunya sobre la millora de les polítiques sobre la qualitat de vida de les persones grans.
La Fundació Enllaç participa en la Comissió del Parlament de Catalunya sobre la millora de les polítiques sobre la qualitat de vida de les persones grans.

El president de la Fundació Enllaç Joan-Andreu Bajet, i el patró de la Fundació i investigador en Treball Social de la Universitat de Barcelona, Josep Maria Mesquida, presenten davant d’una comissió del Parlament les opinions i demandes de la nostra entitat sobre com millorar la qualitat de vida de les persones grans a Catalunya. Continuar llegint “El Parlament de Catalunya escolta l’opinió de la Fundació per millorar la vida de les persones grans LGBTI.”

Una guia de butxaca per decidir com vols continuar fent-te gran!

Guia "En clau de futur"
Guia "En clau de futur"

La Fundació Enllaç acaba de publicar En clau de futur. Recursos jurídics i socials per a persones madures LGTBI+. És una guia de butxaca, elaborada per persones expertes en cada matèria, on hi trobaràs informacions útils que t’ajudaran a prendre decisions sobre la forma com vols continuar fen-te gran.

L’any 2012 la Fundació Enllaç va publicar el llibret Eines per preveure el teu futur. En clau de futur revisa, actualitza i amplia aquell llibret a partir de l’experiència en l’àmbit de l’Atenció a les Persones de la nostra entitat, àrea que coordina la treballadora social Paula Rodríguez.

Continuar llegint “Una guia de butxaca per decidir com vols continuar fent-te gran!”

Memorial de la Sida 2019

Memorial de la SIDA 2019

Dissabte 18 de juny se celebre el Memorial de la Sida 2019. L’acte serà a les 12 del migdia als jardins d’Aclimatació, al Parc de Montjuïc de Barcelona.

Un any més, la Fundació Enllaç dona suport a aquesta iniciativa que va iniciar-se l’any 2003 per recordar les persones que han estat víctimes de la Síndrome d’Immunodeficiència Adquirida. L’acte és també una reivindicació de l’actualització de les polítiques de lluita contra la Sida. Continuar llegint “Memorial de la Sida 2019”